• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Le atinaʻeina o masini emulsifying i le alamanuia

O le emulsifier o le sele, faʻasalalau ma aʻafia ai mea e ala i le maualuga-saosaoa suiga o le ulu homogenizer e fesoʻotaʻi ma le afi.I lenei auala, o le a sili atu ona maaleale mea, ma o le a liusuavai le suauu ma le vai.E fa'aaogaina lautele i mea fa'alelei, ta'ele gels, sunscreens, ma le tele o isi oloa kulimi e fa'aogaina masini emulsifying.Sausi, sua, ma isi mea i totonu o pisinisi taumafa.Su'u uu i totonu o fale talavai.Emulsifiers e faʻaaogaina i petrochemicals, vali ma vaitusi, ma isi.

galuega emulsifier

1. O le pito i luga o le ulo autu e tumu i le vai, ma le galuega o le faʻaopoopoina o elemene elemene.O le fagu vai ma le fagu suauu e semi-tatala, lea e faigofie mo le fafagaina.

2. Fa'ato'aga autu fafaga gaogao gaogao.

3. O le faʻavaa faʻaoso ma lau faʻavevesi e tamoe i itu faʻafeagai, ma o le saoasaoa e mafai ona fetuunai e ala i le faʻatonutonuina o taimi.O le faʻavaa faʻafefeteina o loʻo faʻapipiʻiina i se vaʻa, ma e leai se tulimanu oti.

4. Faʻaaogaina tekinolosi mai fafo homogenizer maualuga shear e homogenize.

5. O le pito i lalo o le ulo autu e faʻaaogaina le fagu pito i lalo valve, o loʻo i ai le galuega o le faʻamalolo lelei o le mamafa ma leai se pito oti.

6. O le fagu emulsifying ma le ipu faʻafefiloi muamua e faia i ni laulau se tolu, faʻatasi ai ma se peleue i totonu, ma e mafai ona faʻamafanafanaina pe malulu le vai.

7. O le tapuni ulo autu o loʻo i ai galuega faʻapipiʻi eletise.E faigofie le fa'amamāina o totonu o le ulo le fa'aogaina o le tino o le ulo.

8. O loʻo i ai i luga ole laiga faʻatonutonu, paʻu, faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi, fetuunaiga o le vevela pito i luga ma lalo o le faʻaaliga faʻatulagaina, faʻavavevave faʻamalosi (faʻatonuga o le saosaoa o le suiga), homogenizing speed, homogenizing taimi pulea seti, vacuum, moli, e aofia ai ipu uma muamua faʻafefiloi. Galuega, fa'aleleia le pulea o le hydraulic system.

9. O le ufiufi autu o le ulo ua faʻapipiʻiina i se moli ma se faʻata faʻamama, lea e faigofie mo le matauina o le tulaga o le ulo.

Le atinaʻeina o masini emulsifying i le alamanuia

Atinae o alamanuia

o lo'u atunuu emulsification meafaigaluega masini masini meafaigaluega ua avea ma se tasi o malosiaga o loʻu atunuu gaosi alamanuia.Faatasi ai ma i latou, o masini emulsification homogeneous masini ma meafaigaluega emulsification emulsification maualuga o meafaigaluega emulsification fou uma ma tulaga maualuga o le lalolagi ua ulu atu i le tele o gaosiga i nai tausaga talu ai.E ui lava ua faia e le fale gaosi meafaigaluega emulsification ia ausia mataʻina.

O le tele o meafaigaluega emulsification i loʻu atunuu e matua atoatoa, ae o faʻamatalaga e le atoatoa;o oloa autu afi o loʻo faʻaleleia lelei, ae o masini fesoasoani o loʻo i tua pea;ma o oloa maualuga maualuga ma oloa faʻaautomatika e le lava, ma o le vaega o meafaigaluega emulsification e maualalo.O le tele o atina'e i totonu o lo'u atunu'u o lo'o i totonu o lo'u atunu'u o lo'o i ai pisinisi a le setete, fa'atapula'aina e le malo, e le mafai ona fa'aogaina le masini, ma o le saoasaoa o le atina'e atoa ma le saoasaoa o le atina'eina o oloa fou e fai si tuai.O le sa'o, fa'atuatuaina ma le mautu o oloa emulsification meafaigaluega i lo'u atunuu e tatau ona fa'aleleia atili.


Taimi meli: Mati-31-2022