• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

E faʻafefea ona tausia le masini faʻamaufaʻailoga?

1. Fa'amama i taimi uma le pito i luga o le masini, pito i lalo ma le pito i lalo o le ipu fa'ase'e, tootoo, pito i luga o le pito i totonu ma le tootoo.

2. Fa'amama masani le pito i luga o le masini, o le ipu pito i lalo ma le tootoo o le ipu fa'ase'e pito i lalo, ma le tootoo fa'atulagaina o le pito i luga o lo'o i totonu pe'a pe a tape le mana ma i le vevela o le potu.

3. O vaega fa'asalalau e pei o le pito i lalo o le pa'u fa'ase'e, o le mamafa o le tootoo, uili fa'alavelave, koluma ta'iala ma le ta'iala o lo'o fa'aopoopo pea i le pata e fa'amautinoa ai le fa'atinoina o le masini.

4. O le auala e fa'amamā ai le naifi nifo o le fa'apipi'i muamua lea o pu e lua o le pito pito i lalo i polo cotton, sasaa vai vai i totonu o le tootoo o le pito pito i lalo seia tumu, ona tulei lea o le ipu fa'ase'e o le pito i lalo. tuu, ma oomi le pito i luga i lalo., fetaomi i le pito pito i lalo, tuʻu le naifi nifo e susu mo ni nai minute seʻia mama, toe fai faʻatasi.

5. O le pito pito i lalo o le pa'u fa'ase'e, o le mamafa o le u'amea, le uili fa'apitoa ma le koluma ta'iala, o le ta'iala ta'iala ma isi vaega fa'asalalau e fa'aa'u pea.Ina ia mautinoa le faʻatinoina o le masini.

6. O le auala fa'amamāina o le naifi nifo o le fa'apipi'i muamua lea o pu e lua o le ata pito i lalo i polo cotton, sasaa le vai fa'afefe i totonu o le tootoo o le pito i lalo seia tumu, ona tulei lea o le ipu fa'ase'e o le pito i lalo. i totonu, ma omi le pito i luga i lalo., fetaomi i le pito pito i lalo, tuu le naifi nifo e susu mo ni nai minute, toe fai faatele seia mama.

7. O le masini faʻamaufaʻailoga otometi e tatau ona tuʻu i totonu o se nofoaga malulu ma mago.E masani lava, o le vevela o le potu e mafai ona tausia i le tusa ma le 25 °C.

8. E tatau ona aveese e le aunoa le pefu.A le fa'aaogaina, fa'amolemole se'i le palaka ma ufiufi ina ia mama le masini.

9. Afai e umi tele le taimi faigaluega, e tatau ona ki luga le ki faʻamafanafana aʻo leʻi tapuni.

66666


Taimi meli: Me-20-2022